Община Брацигово logo
Община Брацигово

 

Поздравителен адрес по случай 5 юни – Деня на българския доброволец

 

05-06-2023
ДО

ДФ "АКТИВ-112"

ГРАД БРАЦИГОВО

 

 

УВАЖАЕМИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА,

 

За мен е чест да ви поздравя с 5 юни - Деня на българския доброволец. Ден, в който показваме своята благодарност и признателност към вашата благородна активност!

Доброволчеството е сдружение, на хора, които споделят общи ценности и призвание - да помагат при овладяването на извънредни ситуации. Изключително ярки образци на съпричастност, човешка взаимност и предпочитание за помощ демонстрираха доброволците в България при издирването на малкия Александър от Перник, при премахване на последствията от наводненията в петте села в Карловско и земетресенията в Турция и редица други бедствия.

Днес благодарим с  почит на вас, доброволците от всички възрасти, за вашия безвъзмезден труд в помощ на уязвимите и нуждаещите се от внимание и поддръжка хора. Вашата подготвеност да помагате за по-добрия живот на хора, изпаднали в потребност или неволя, и вашата всеотдайност в сериозни моменти се нуждаят от повече публичност и социална поддръжка.

С мощно развитото си възприятие за отговорност, човечност и борбеност вие променяте света към по-добро и зареждате обществото ни със скъпи духовни ценности като съпричастност и грижа към нуждаещите се, безрезервност и лоялност към положителното.

С откровено почитание и благодарност към всички вас, приемете моите пожелания за здраве, победи и ентусиазъм за реализиране на сполучливи планове и нови доброволчески начинания и в бъдеще.

Бъдете постоянно в помощ на нуждаещите се и дано хората посрещат с почитание делата ви!

 

                                    Честит празник!

 

НАДЕЖДА КАЗАКОВА

Кмет на  община Брацигово

Назад »

    Адрес на Община Брацигово: ПК 4579, гр. Брацигово, ул. "Атанас Кабов" №6а, област Пазарджик